Vliegenval

Een vliegenval is een uitstekend hulpmiddel voor het beperken van vliegenoverlast buitenshuis, op het terras of in de stal. Een vliegenval bevat meestal een sterk geurende lokstof die zeer aantrekkelijk is voor vliegen. Zodra vliegen in de val kruipen kunnen ze er niet meer uitkomen en gaan ze...

Ervaar meer over Vliegenval
 
19 artikel(en)
meer informatie
Aanbieding Redtop vliegenval
23,75 19,95
0 in voorraad wel te bestellen
meer informatie
Aanbieding Dazenval H-Trap
199,- 150,-
Nog 10+ in voorraad
19 artikel(en)

Vliegenval

Een vliegenval is een uitstekend hulpmiddel voor het beperken van vliegenoverlast buitenshuis, op het terras of in de stal. Een vliegenval bevat meestal een sterk geurende lokstof die zeer aantrekkelijk is voor vliegen. Zodra vliegen in de val kruipen kunnen ze er niet meer uitkomen en gaan ze dood.

Verschillende soorten vliegenvallen

De verschillende soorten vliegenvallen kunnen we onderverdelen in plakstrips en vliegenvallen met lokstof. De vliegen-plakstrips bevatten een lijmlaag met lokstof en meestal zijn ze voorbedrukt met een patroon van vliegen. Zodra een vlieg op de plakstrip komt zit hij vast en gaat hij snel dood. De plakstrips zijn meestal in verschillende lengtes. Je rolt een klein stukje af en zodra deze vol zit knip je die af en rol je weer een nieuw stukje af. Naast de rollen zijn er ook vliegenlinten met een catrol systeem welke ideaal zijn in stallen.

Vliegenval voor buiten

Wanneer u veel last heeft van vliegen op uw terras kunt u het beste een vliegenval met lokstof gebruiken. Dit zijn meestal plastic zakken met een speciale deksel. De lokstof moet je aanmaken met water. Zodra een vlieg binnen een straal van 10 meter in de buurt komt van z'n vliegenval wordt hij direct aangetrokken door de lokstof en kruipt hij in de val en kan er niet meer uit.

Naast vliegenvallen zijn er ook goede bestrijdingsmiddelen tegen vliegen in huis.