Stalbenodigdheden

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor in en om de paardenstal bekijk dan ons aanbod drinkbakken, voerbakken en hooiruiven in de categorie strong>stalbenodigdheden paard. Ook vindt u hier diverse mestvorken, bezems en andere handige hulpmiddelen voor een nette stal. Bestel op werkdagen voor 15 uur en het wordt...

Ervaar meer over Stalbenodigdheden
 
1-27 van 33
meer informatie
17,85
0 in voorraad wel te bestellen
1-27 van 33

Stalbenodigdheden

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor in en om de paardenstal bekijk dan ons aanbod drinkbakken, voerbakken en hooiruiven in de categorie strong>stalbenodigdheden paard. Ook vindt u hier diverse mestvorken, bezems en andere handige hulpmiddelen voor een nette stal. Bestel op werkdagen voor 15 uur en het wordt de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Stal uitmesten

Om de paardenstal eenvoudig uit te mesten is het praktisch om de juiste mestvork te gebruiken. Er zijn mestvorken met stalen tanden maar ook met kunststof tanden. Wat het beste werkt is een persoonlijke voorkeur maar in het algemeen worden de lichtgewichte kunststof mestvorken gebruikt voor stallen gevuld met zaagsel, gehakseld stro of andere fijne materialen. Voor paardenstallen waar stro in gebruikt word kan een stalen vork gebruikt worden.

Handige stal benodigdheden

Wat ook zeker niet moet ontbreken in een paardenstal is een H2go Bag om gemakkelijk water te vervoeren in een kruiwagen. Ook handig is het aansluiten van een vorstbeveiliger, deze zorgt ervoor dat uw leidingen niet meer bevriezen.