1-27 van 28
meer informatie
Aanbieding Andis kopje no.5/8ht 16mm
59,50 56,-
Nog 10+ in voorraad
1-27 van 28

Andis Scheerkoppen

Met een Andis tondeuse heeft u wereldwijde top hondentondeuse, zelfs voor de meest viltige vachten Bij Macrovet bent u aan het juiste adres, wij zijn al ruim 40 jaar de specialist op het gebied van scheermachines en hondentondeuses!

De verschillende scheerkoppen van Andis

Mijn hond heeft een dikke vervilte vacht, welke moet ik hebben?

Heeft uw hond een dikke, vervilte vacht of een vacht vol met klitten? Is hij amper door te kammen en loopt elke tondeuse er in vast? Dan is een SkipTooth kopje de beste oplossing. De verspringende tanden zorgen voor een beter scheergemak. Er zijn een aantal verschillende SkipTooth scheerkoppen verkrijgbaar. Het verschil zit hem in de uiteindelijke scheerhoogte. Zo zijn er bijvoorbeeld de: Andis kopje no.4 Skiptooth 9.5mm.Dit kopje heeft verspringende tanden en is geschikt voor de zware en vervilte vachten. Bekijk hier alle SkipTooth scheerkoppen

Is de Andis ook geschikt voor katten?

Jazeker, Andis heeft een speciale scheerkop voor katten ontwikkeld. Dit is de Andis Kopje Ultra Edge no.7 FC 3.2mm CAT Blade. Bekijk hem hier.

Keramische scheerkoppen

Een keramisch bovenmesje blijft ongeveer tot 5 keer langer scherp dan de normale scheerkoppen. Ook worden de keramische scheerkoppen minder snel warm (mits goed gesmeerd). Keramische mesjes kunnen niet geslepen worden en moeten vervangen worden op het moment ze bot zijn. Andis heeft keramische scheerkoppen in de volgende maten:

Wij willen je graag helpen met onze ervaringen en tips

Voor ervaringstips kun je onze blog’s lezen over ‘Hoe trim ik mijn hond zelf?’ en deDo’s en Don’ts voor het trimmen van je hond’. Kom je er toch niet uit of wil je graag persoonlijke tips of advies? Klik dan hier, want wij willen u graag helpen.