Heiniger Scheermachines

Heiniger is een zeer degelijk en kwalitatief goed merk van scheermachines. Het zijn zeer robuuste machines met een lange levensduur. Hieronder hebben we een korte opsomming gemaakt van de meest verkochte scheermachines. Bij Macrovet hebben we ook een breed assortiment Heiniger Ervaar meer over Heiniger Scheermachines

11 artikel(en)
11 artikel(en)

Heiniger Scheermachines

Heiniger is een zeer degelijk en kwalitatief goed merk van scheermachines. Het zijn zeer robuuste machines met een lange levensduur. Hieronder hebben we een korte opsomming gemaakt van de meest verkochte scheermachines. Bij Macrovet hebben we ook een breed assortiment Heiniger scheermessen en onderdelen

 • Heiniger Xpert
  Deze Heiniger scheermachine is zeer licht (slechts 1180 gram), hierdoor kun je veel achter elkaar scheren. Hij ligt prima in de hand door de ergonomische handgreep.
  Geschikt voor
  Schapen, geiten, lama's of alpaccas.

  Onze gebruikers zeggen over deze scheermachine:
  Goede service, en een goede scheermachine, maakt niet teveel lawaai en ligt lekker in de hand
 • Heiniger accu scheermachine + extra accu
  De Heiniger accu is een kwalitatief zeer sterke scheermachine (7,2V accu). Door de slanke greep en vibratie arme hantering ligt deze machine ook nog eens prettig in de hand.
  Geschikt voor
  Runderen en paarden

  Onze gebruikers zeggen over deze scheermachine:
  Licht in de hand, weinig lawaai en een accu die het lang volhoudt. Bovendien scheert het apparaat keurig. Blij met deze aankoop!
 • Heiniger Xperience scheermachine
  De Xperience is 1 van de toppers van Heiniger. Hij heeft een zeer sterke motor (200watt), maar is wel zeer licht en stil.
  Geschikt voor
  Koeien en paarden

  Onze gebruikers zeggen over deze scheermachine:
  Fijn apparaat! Ligt fijn in de hand en scheert makkelijk, stil en snel. Voelt heel degelijk aan. Deze gekozen op advies van Macrovet, supersnel geleverd met de juiste messen en geen spijt van!

Hulp nodig bij je keuze?

Macrovet verkoopt al jarenlang Heiniger scheermachines. We kennen het product van binnen en van buiten. Kom je er niet uit? Neem dus gerust contact met ons op!