Opzetkammen

Bekijk ons aanbod opzetkammen en tondeuse accessoires voor Andis, Aesculap en Oster. Met een opzetkam verhoogt u als het ware de scheerkop, waardoor u verder van de huid van uw hond af gaat scheren. Er zal als u een opzetkam op uw tondeuse zet dus een langere vacht blijven staan na het scheren. Een opzetkam is een...

Ervaar meer over Opzetkammen
12 artikel(en)
12 artikel(en)

Opzetkammen

Bekijk ons aanbod opzetkammen en tondeuse accessoires voor Andis, Aesculap en Oster. Met een opzetkam verhoogt u als het ware de scheerkop, waardoor u verder van de huid van uw hond af gaat scheren. Er zal als u een opzetkam op uw tondeuse zet dus een langere vacht blijven staan na het scheren. Een opzetkam is een simpele manier om langer te scheren, maar is niet geschikt voor alle vachten. Met name curly en fleece vachten kunt u niet makkelijk scheren met een tondeuse met opzetkam. Een vacht afwerken nadat u uw hond heeft geknipt is wel goed mogelijk met een opzetkam. Wilt u toch een hond met een curly of fleece vacht helemaal scheren dan adviseren wij een skiptooth scheerkop in plaats van een opzetkam.

De opzetkammen sets van Andis en de losse opzetkammen van Oster passen alleen op scheerkop nummer 10. Voor de Aesculap Favorita hebben we nu eindelijk ook een goede set opzetkammen, de Aesculap GT170 set.