Desinfectie & Ontsmetting ReNeT

Onder deze categorie vindt u producten voor het desinfecteren / reinigen van stallen, dierplaatsen, vrachtwagens, veewagens enz. In deze categorie bijvoorbeeld: Halamid-d, Halamid is een desinfectiemiddel welke effectief werkt tegen bacteriën, schimmels en virussen en meestal wordt gebruikt voor het desinfecteren...

Ervaar meer over Desinfectie & Ontsmetting ReNeT
 
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Desinfectie & Ontsmetting ReNeT

Onder deze categorie vindt u producten voor het desinfecteren / reinigen van stallen, dierplaatsen, vrachtwagens, veewagens enz. In deze categorie bijvoorbeeld: Halamid-d, Halamid is een desinfectiemiddel welke effectief werkt tegen bacteriën, schimmels en virussen en meestal wordt gebruikt voor het desinfecteren van grote oppervlakten.

Verder vindt u nog andere desinfectiemiddelen zoals: chloortabletten, Dettol ontsmettingsmiddel, citopogeen, hydrocare, laarzenreiniger, activet, actisan, ontsmettingsmat, ontsmettingsbak en voetbad.


Producten van Renet zijn door ons zelf ontwikkeld. Producten voor agrariërs en veehouders maar ook voor hobbyboeren. 40 jaar geleden is het merk opgericht door de vader van Willem-Johan, Kees die toen een groothandel oprichtte in veterinaire producten. De merk naam Renet is vernoemd naar de vrouw van Kees en moeder van Willem-Johan, Renetta.

Renet XL schapengaas

Renet XL schapengaas en palen bied u vele voordelen. In combinatie met onze zelf ontwikkelde Renet schapengaasmachine kunt u tijd en geld besparen. Door de grote rollen van ruim 500 meter hoeft u minder vaak de rollen aan elkaar te knopen en bespaart u gripples. en mankracht. Het Renet XL gaas is voorzien van een speciale zeer compacte X-knoop welke de horizontale en verticale draden super strak bij elkaar houdt. Door de platte knoop zal er geen schapenwol meer blijven hangen.

Van het merk Renet verkopen wij ook werkoveralls met drukknopen of rits. Insectenlampen, muizenvallen en voerdozen en nog meer handige producten voor agrariërs en veehouders.