Schoonmaakmiddelen Eurol

in de categorie Schoonmaakmiddelen vindt u verschillende Tricel producten zoals, tricel goudzeep en tricel zilver soda. Tricel bestaat al sinds 1969 en is door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld en uitgebreid. De producten van Tricel (Senzora) die wij voeren, zijn een goed alternatief voor de...

Ervaar meer over Schoonmaakmiddelen Eurol
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Schoonmaakmiddelen Eurol

in de categorie Schoonmaakmiddelen vindt u verschillende Tricel producten zoals, tricel goudzeep en tricel zilver soda. Tricel bestaat al sinds 1969 en is door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld en uitgebreid. De producten van Tricel (Senzora) die wij voeren, zijn een goed alternatief voor de A-merk schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij, met een bewezen effectieve reinigingskracht. Groot verpakking of klein verpakking schoonmaakmiddelen, wij hebben alles in huis.

Ook vindt u hier soda schoonmaakmiddel, een goed en goedkoop middel om te ontvetten, het werkt wateronthardend. Voor verschillende doeleinden geschikt zoals bij aangekoekte pannen en het schoonmaken van barbecues.


Eurol is een Nederlandse producent van smeermiddelen, naast Nederland actief in meer dan 65 landen. Met het high-tech `blending-proces` zorgt Eurol voor de juiste dosering van grondstoffen en componenten, welke van grote invloed is op de consistentie in de kwaliteit van de Eurol olie. Eurol richt zich naast auto, motor en vrachtwagen onderhoud ook in de agrarische, industrie en grondverzet sector.

In het assortiment kunt u handreinigers en reinigingsmiddelen vinden. Wat kunt u met deze middelen reinigen? Dit is heel uiteenlopend bijv. voor het schoonmaken van harde ondergronden zoals metaal, lak, kunststof. Maar ook het reinigen van motoren, fietsen, caravans, tuinmeubilair, wanden en vloeren.

Verder vindt u onder deze categorie spuitbussen zoals siliconenspray, vaseline spray, penetrating, oil spray en ptfe lube spray.