Drinkbakken

In deze categorie vindt u onze drinkbak assortiment voor koeien, schapen en paarden. Drinkbakken van o.a. het merk Suevia. Een vlotterdrinkbak, verkrijgbaar in verschillende vormen, wordt veel buiten gebruikt en vult zichzelf bij als de vlotter onder het waterniveau komt. De vlotter van de drinkbak is...

Ervaar meer over Drinkbakken
 
1-27 van 30
meer informatie
78,95
0 in voorraad wel te bestellen
meer informatie
55,76
0 in voorraad wel te bestellen
1-27 van 30

Drinkbakken

In deze categorie vindt u onze drinkbak assortiment voor koeien, schapen en paarden. Drinkbakken van o.a. het merk Suevia. Een vlotterdrinkbak, verkrijgbaar in verschillende vormen, wordt veel buiten gebruikt en vult zichzelf bij als de vlotter onder het waterniveau komt. De vlotter van de drinkbak is vervangbaar en wij verkopen de vlotter ook los.

Voor in de stal wordt een lepeldrinkbak of nippeldrinkbak veel toegepast. Als het dier met zijn neus tegen de lepel of nippel drukt stroomt de drinkbak vol met water. De nippel of lepel zijn vervangbaar. De water afgifte is bij een nippeldrinkbak regelbaar door het instelbare ventiel. De drinkbakken hebben verschillende vormen en een verschillend lokwater reservoir. Bekijk ons aanbod lepeldrinkbakken en vlotterdrinkbakken in kunststof of metaal.