Watervoorziening Geka

Wij verkopen verschillende drinkwatersystemen voor de watervoorziening voor dieren voor in de stal of in de wei. Een drinkbak voor paarden of een drinkbak voor koeien. Een vlotterdrinkbak is ideaal voor buiten waarbij meerdere dieren gebruik maken van de drinkbak. Een degelijke drinkbak gaat heel wat jaren mee, kies...

Ervaar meer over Watervoorziening Geka
 
13 artikel(en)
13 artikel(en)

Watervoorziening Geka

Wij verkopen verschillende drinkwatersystemen voor de watervoorziening voor dieren voor in de stal of in de wei. Een drinkbak voor paarden of een drinkbak voor koeien. Een vlotterdrinkbak is ideaal voor buiten waarbij meerdere dieren gebruik maken van de drinkbak. Een degelijke drinkbak gaat heel wat jaren mee, kies daarom een drinkbak die het beste in uw situatie past met een doordachte vorm. Bekijk in deze categorie ons aanbod drinkwatersystemen en watervoorzieningen voor dieren. Ook terecht voor diverse drinkbak onderdelen. Daarnaast beschikken wij tevens over een groot aanbod aan tuinslang koppelingen.


De extreem robuuste Geka koppeling is het nieuwe slang connector systeem met zeer nauwkeurige koppeling. De degelijke koppelingen gemaakt van massief messing houden niet alleen gemakkelijk alle weersomstandigheden, maar ook het gewicht van uw auto. Hoveniers maar ook hobbyisten zullen de unieke Geka koppelingen waarderen, kwaliteit lange tijd. GEKA ® maakt al sinds 1928 zeer duurzame metalen componenten. En dat is zo gebleven!