Watervoorziening JFC

Wij verkopen verschillende drinkwatersystemen voor de watervoorziening voor dieren voor in de stal of in de wei. Een drinkbak voor paarden of een drinkbak voor koeien. Een vlotterdrinkbak is ideaal voor buiten waarbij meerdere dieren gebruik maken van de drinkbak. Een degelijke drinkbak gaat heel wat jaren mee, kies...

Ervaar meer over Watervoorziening JFC
 
4 artikel(en)
4 artikel(en)

Watervoorziening JFC

Wij verkopen verschillende drinkwatersystemen voor de watervoorziening voor dieren voor in de stal of in de wei. Een drinkbak voor paarden of een drinkbak voor koeien. Een vlotterdrinkbak is ideaal voor buiten waarbij meerdere dieren gebruik maken van de drinkbak. Een degelijke drinkbak gaat heel wat jaren mee, kies daarom een drinkbak die het beste in uw situatie past met een doordachte vorm. Bekijk in deze categorie ons aanbod drinkwatersystemen en watervoorzieningen voor dieren. Ook terecht voor diverse drinkbak onderdelen. Daarnaast beschikken wij tevens over een groot aanbod aan tuinslang koppelingen.


Grote kunstof vlotterdrinkbak van JFC van degelijke kwaliteit voor de hobbyboer of grote veehouders. Doordat de vlotter zakt als het waterpeil zakt zal de drinkbak zich automatisch vullen tot het gewenste waterpeil. De vlotter is ook los verkrijgbaar. Door de 2 compartimenten leent de JFC drinkbak zich uitstekend om te plaatsen tussen de weiland afscheiding in en zo effectief voor beide weilanden de watervoorziening kan verzorgen.