30 dagen recht van retour of ruilen

Klik hier om te ruilen- of retournerenKlik hier om ons retourformulier te printen
    

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 30 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. U heeft vervolgens 14 dagen, na de herroepingsmelding, om de producten naar ons terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een tondeuse uit de doos en bekijk hem van alle kanten, steek de stekker in het stopcontact en laat hem even lopen, maar ga er niet de hond mee scheren.

Deelvergoeding

Bevalt je aankoop toch niet helemaal, maar heb je het al in gebruik genomen? Daar balen wij ook van.
Voor al je aankopen geldt 30 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen krijg je van ons dan ook een deelvergoeding. 

  • Deze service geldt alleen voor producten die niet ouder zijn dan 30 dagen (vanaf de dag van ontvangst)
  • Het product mag niet dusdanig beschadigd zijn dat de werking van het apparaat verminderd is
  • Producten die vallen onder de uitzonderingen zijn uitgesloten van deze regeling
  • Indien een product al ingebruik is genomen en daardoor onverkoopbaar is vervalt de vergoeding voor de betaalde kosten van verzending en retourzending.

Gebruikmaken van je herroepingsrecht
Wil je gebruikmaken van je herroepingsrecht, gebruik dan het herroepingsformulier en vul deze compleet in en mail deze naar info@macrovet.nl

Instructies voor het retour sturen
Gebruik voor een goede en snelle verwerking ons retourformulier

Retourformulier uitprinten

Retouradres:

Macrovet
t.a.v. Afdeling Retouren
Maricoweg 7
1791 MD DEN BURG 
NEDERLAND

 

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij zullen alle gemaakte kosten (aanschafkosten en verzendkosten) zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na herroeping terugstorten. Wij kunnen wachten met terugbetalen totdat wij de door u retour gestuurde producten (samen met het retourformulier) hebben ontvangen of indien u het bewijs dat u de producten heeft verstuurd heeft overlegd.  

Wat krijg je terug?

Je krijgt het aankoopbedrag volledig terug inclusief de betaalde verzend en betaalkosten. Komt jouw product in aanmerking voor een deelvergoeding? Dan betalen we 70% van het aankoopbedrag terug.

Hoe krijg je je geld terug?

Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je de bestelling hebt afgerekend. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact op.​

Tips voor het retour sturen

  • Zorg ervoor dat het artikel goed ingepakt is zodat deze niet kan beschadigen door transport.
  • Gebruik bij voorkeur dezelfde omdoos en verpakkingsmaterialen waarin wij het product hebben verstuurd.
  • Plak in geen geval stickers op de productverpakking.
  • Schrijf in geen geval op de productverpakking.

 

Enkele producten die uitgezonderd zijn.

  • Geneesmiddelen en verzorgingsproducten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geruild of geretourneerd worden, om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne.
  • Voor het beoordelen van verbruiksartikelen zoals batterijen is het niet nodig om ze uit te pakken. Doet u dit toch, dan zijn ze niet meer verkoopbaar en is de waardevermindering 100%.

Kosten voor het retour sturen

Kosten voor retour zenden worden door ons achteraf vergoed met een maximum van 6.95 inclusief btw.(Nederlands PostNL tarief welke ook geld voor buitenlandse retourzendingen)
Voor retouren die vallen onder de deelvergoeding zijn de kosten van verzending en retourzending voor je eigen rekening en zullen niet worden vergoed.