Blog berichten

Yes we hebben gewonnen

Geschreven op 10 maart 2015 / Categorie: Persberichten, Nieuws, Algemeen

Yes we hebben een thuiswinkel award gewonnen

Afgelopen maanden waren spannend, we waren namelijk voor de derde keer genomineerd voor een nationale thuiswinkel award in de categorie dieren XS. Onze klanten konden ons beoordelen op verschillende aspecten zoals service, prijs, assortiment etc. En op alle punten scoorden we het hoogst waardoor wij nu eindelijk na twee keer eerder genomineerd te zijn de award in ontvangst mochten nemen.

We hadden er niet echt op gerekend

Eigenlijk hadden we er niet echt op gerekend. We hebben een keer een mail verstuurd naar onze klanten met de vraag of ze ons wilden beoordelen. Daarna hebben we er eigenlijk niet zo veel aan gedaan en zijn we er niet zoveel mee bezig geweest.

De uitreiking was op 5 maart in The Harbour Club in Amsterdam. Een hele mooie sfeervolle omgeving, vroeger was het een wijnterminal en nu worden er de wijnflessen opengemaakt. We hadden twee kaarten voor de uitreiking. Daar aangekomen kennis gemaakt met onze collega genomineerden. De avond werd geopend door Wijnand Jongen, voorzitter van de Thuiswinkel Awards en Gerard Ekdom (3FM) deed op zijn eigenwijze de presentatie. Stand-up comedian Wilko Terwijn voorzag de show van grappen en grollen.

Totaal geen zenuwen...totdat

Samen met de andere genomineerden uit onze groep zaten we op kleine krukjes de show te volgen en keer op keer was er een luid applaus wanneer er een shop zijn award in ontvangst mocht nemen. Marloes en ik waren tamelijk rustig en hadden totaal geen verwachtingen of zenuwen, we waren namelijk op pad gegaan met de gedachte dat we toch weer niet zouden winnen. De schrik en vreugde was des te groter toen ineens onze website groot op het scherm kwam, WE HEBBEN GEWONNEN en toen kwam het kippenvel en de emotie, eindelijk we hebben hem. Op naar het podium, naar Gerard Ekdom voor een interview. Ondertussen maakt Wilko Terwijn nog een grapje dat www.macrovet.nl ook de domeinnaam van Peter Beense had kunnen zijn, wij kregen hier overigens niks van mee, wij waren ergens anders met onze gedachten.

Eenmaal op het podium stelde Ekdom allerlei vragen over het hoe en wat, maar de zenuwen gierden door ons lijf en we riepen maar wat, volgens mij was het 't slechtste interview ooit gegeven, maar wat maakt het uit wij hebben hem en niemand pakt dat ooit nog af. Daarna op naar de foto voor een persmomentje. En voor mijn gevoel sta ik altijd slecht op iedere foto, van nature heb ik helaas niet echt een lach op mijn gezicht terwijl ik op dat moment gelukkiger was dan ooit, maar die lach daar moet ik echt moeite voor doen. Eigenlijk zal ik hem wat meer moeten trainen. Marloes staat overigens altijd goed op de foto.
Op het podium met gerard Ekdomthuiswinkelawards-2

De eerste vijf winnaars na ons uit de andere categorieën heb ik niet echt mee gekregen, ik was totaal in een roes. Tijdens de pauze maar snel even de zenuwen weg roken en een belletje naar de zaak en het thuisfront voor het heugelijke nieuws. Evalien heeft gelijk het heugelijke nieuws op Facebook en Twitter geslingerd om het met iedereen te delen.

Contentcreatie door Freshcotton

Tussendoor kregen we nog een presentatie van Freshcotton over het creëren van unieke content. Petje af hoe die jongens hun merk op de kaart zetten met unieke en leuke video's zoals een 9-5 office party live stream en een kookvideo voor mannen met een ruig getatoeëerde kok, die allerlei gerechten maakte met verdovende middelen als ingrediënt. Echte mannen gerechten, drie hompen vlees en een beetje groente. Maar het leukste was de legendarische rat.

In het kantoor van FreshCotton leefde een legendarische rat. Helaas is dit mythische wezen niet meer onder ons en eren we hem met deze mini docu en een speciaal 'The Rat is Dead' FreshCotton t-shirt. Check de video en leer over de legende van de rat.

Na afloop nog even wat rond gehangen aan de bar, toen kwam Wilko Terwijn bij ons staan en vertelde over zijn grap van Peter Beense waar hij zelf heel hard om moest lachen, wij zelf hadden de hele grap in eerste instantie niet eens mee gekregen vanwege de ontlading.

Onderweg naar huis begint het eigenlijk een beetje te bevatten allemaal en dringt het tot ons door: We hebben hem gewonnen.....en nu.

Thuis aangekomen gelijk de facebook en twitter berichten doornemen met alle felicitaties, echt leuk om alle positieve reacties te mogen ontvangen, zelfs de mailbox stroomt over.

Waarom denken wij dat we hem hebben gewonnen

Al vanaf de start van Macrovet, of eigenlijk al ver daar voor bij onze groothandel hebben we de klant altijd op nummer een gezet. Blije klanten daar doen we het voor, dat doet ons hart sneller kloppen. In de toekomst gaan we proberen om onze service nog verder te verbeteren om ook dan de beste te willen zijn.

Maar nu eerst even genieten van onze prijs, morgen moeten we weer aan de bak.
thuiswinkelaward-Macrovet-web

Foto door Evalien weterings Fotograaf op Texel

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet